A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
     
+31 (0)172-449977
    
info@khz.nl
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn   
C

Relocation Services

Home 9 Zakelijk 9 Relocation Services

Relocation Services

Als bedrijf met expats in dienst, heeft u een effectieve aanpak nodig om met de complexiteit van internationale opdrachten om te gaan. Zowel voor uw HR-team als uw internationale medewerkers zijn de hoogste servicenormen onmisbaar. Tegelijk wilt u de best mogelijke return on investment. Ook moet u ervoor zorgen dat uw aanpak goed is afgestemd op vraagstukken rond fiscaliteit en immigratie.

AGS KHZ kan u helpen om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Als onderdeel van de AGS-groep, een wereldwijde speler met 140 vestigingen in 94 landen, bieden wij wereldwijd de best denkbare Relocation Service.  U bent ervan verzekerd dat we onze diensten tot in detail afstemmen op de individuele behoeften van uw bedrijf en uw internationale medewerkers.

Om ervoor te zorgen dat uw verhuizende medewerkers snel en gemakkelijk wennen aan hun nieuwe locatie, bieden wij een uitgebreide reeks op maat gesneden Relocation Services.

 

 

Contact voor Relocation Services

Wij helpen u graag met onze Relocation Services U kunt telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)172-449977. Per e-mail bereikt u ons via relocationservices@ags-globalsolutions.com of u kunt het contactformulier invullen.