C

Tips voor emigreren naar Australië

Home 9 Tips voor emigreren naar Australië
emigreren-naar-australie

Emigreren naar Australie

U gaat emigreren naar Australie? Dan komen er veel zaken op u af, die u moet regelen. Bijvoorbeeld het regelen van een visum, een nieuwe woning, maar ook uw verhuizing naar Australië. U kunt hiervoor een betrouwbaar, Erkend internationaal verhuisbedrijf, zoals AGS Global Solutions – Netherlands in de hand nemen. Zo worden veel zorgen voor u uit handen genomen.

Verhuizen naar Australië

U vraagt zich wellicht af wat u daarvoor moet regelen? Hoe verhuist u uw eigendommen veilig naar Australië? Kunt u wel alles meenemen, of zitten daar beperkingen aan? Hoeveel tijd neemt het lucht en/of zeetransport in beslag? Is tijdelijke of langdurige opslag noodzakelijk?

U hoeft zich geen zorgen te maken,

wanneer u met AGS Netherlands naar Australië verhuist zorgen wij ervoor dat uw verhuizing zorgeloos gaat verlopen. De verhuisexperts van AGS Netherlands hebben jarenlange ervaring en weten wat er geregeld moet worden. Zij zorgen onder andere voor:

 • het veilig verpakken van uw eigendommen voor het overzeese transport;
 • het veilig verpakken van uw eigendommen voor het lucht transport;
 • het gehele transport van deur tot deur;
 • alle douaneformaliteiten;
 • handymanservices indien gewenst
 • tijdelijke of langdurige opslag in Nederland of Australië
 • dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen rondom uw verhuizing

U krijgt een persoonlijke verhuismanager

Tot uw beschikking. Samen met deze verhuismanager wordt uw gehele verhuizing georganiseerd. De verhuismanager blijft uw enige aanspreekpunt tijdens de gehele verhuizing. U kunt 24/7 contact opnemen met uw verhuismanager wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt of andere zaken wilt bespreken.

Onze lokale verhuispartners

AGS Netherlands beschikt over een wereldwijd netwerk van lokale verhuispartners. Ook in Australië werken wij samen met vaste partners die op de hoogte zijn van de lokale omstandigheden. Zeker in een land als Australië, waar reisafstanden groot en de weersomstandig extreem kunnen zijn, is een goede voorbereiding van belang. Uiteraard voldoen al onze verhuispartners aan de hoge kwaliteit die wij garanderen.

 

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Australie?

Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 E-mail: contactformulier of vul gratis en vrijblijvend onderstaand offerteformulier in.

   •  

    Velden met een * zijn verplicht

     

    Ik wil meer informatie opgeven (de locatie en/of periode)

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

     
    Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

  Tips voor uw emigratie naar Australië

  Behalve uw verhuizing zijn er uiteraard nog veel meer zaken, rondom uw emigratie naar Australië, die geregeld moeten worden. Uw persoonlijke verhuismanager van AGS Netherlands helpt u ook graag rondom deze zaken.

  Visum voor Australië aanvragen

  Om u te kunnen vestigen in Australië, heeft u een visum nodig. De aanvraag hiervan is een behoorlijk bureaucratisch proces. Dit kan zomaar een jaar in beslag nemen, het verkrijgen van een visum is ook niet gegarandeerd. Tijdig beginnen met het aanvragen is daarom van belang. Ook kunt u gebruik maken van gespecialiseerde visumspecialisten zoals; Visa4you. Het is van belang dat u, als nieuwe inwoner, een toegevoegde waarde heeft voor Australië. Bijvoorbeeld doordat u beschikt over een talent waar behoefte aan is in Australie, of financieel gaat investeren in het land.

  Maar ook een werkende partner of familie in Australië, is een goede redenen om een visum te verkrijgen. Wij adviseren u om vooraf te onderzoeken of u kans maakt op het verkrijgen van een visum. Meer informatie over het verkrijgen en het aanvragen van een visum, kunt u vinden op:  de website van Australische migratiedienst.

   

  Elektronische apparatuur meenemen

  Australië beschikt over een 240v stroomnetwerk, in Nederland maken wij gebruik van een 220v netwerk. Om uw elektrisch apparatuur uit Nederland te gebruiken, heeft u speciale adapter nodig. Ons advies is om vooraf te bekijken of het niet voordeliger is om een nieuw apparaat in Australië te kopen.

   

  Wilt u een huisdier meenemen naar Australië

  Dat is mogelijk, maar is een tijdrovend proces. Australië is zeer streng als het aankomt op het ‘invoeren’ van dieren. U bent verplicht om minimaal 5 maanden van tevoren, bij de Australische douane, aan te geven dat u een huisdier wilt meenemen. Na aankomst zal uw huisdier nog minimaal 30 dagen in quarantaine worden gehouden. De kosten hiervoor zijn voor de eigenaar van het dier.

  Wij helpen u graag met uw verhuizing naar Australie?

  Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact op met de verhuisexperts van AGS Netherlands. Zij kunnen u meer vertellen over onze verhuisservice. Uiteraard kunnen zij ook een geheel vrijblijvende offerte op maat voor uw verhuizing naar Australie maken. U kunt onze verhuisexpert bereiken;

  Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 of E-mailContactpagina AGS Netherlands

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.