C

Emigreren naar Dubai

Home 9 Emigreren naar Dubai

Verhuizen-naar-Dubai-Skyline-Dubai

Emigreren naar Dubai

Gaat u emigreren naar Dubai? Dan moet u natuurlijk ook uw verhuizing naar Dubai organiseren. Maar waar gaat u beginnen? Wat moet er geregeld worden? Wellicht dat u ook uw eigen spullen mee wilt nemen, hoe regelt u dat met de douane? En zo zullen er nog wel meer vragen in uw hoofd rondgaan.

Op al deze vragen rondom uw verhuizing

Heeft AGS Global Solutions – Netherlands een antwoord en kunnen wij u helpen. Door onze jaren lange ervaring met internationale verhuizingen, wereldwijd.

Voor verhuizingen naar Dubai

hebben we vaak te maken met expats, waarbij onze relocation service goed van pas komt. Verhuisspecialisten die kennis en kunde hebben om werknemers op een zorgeloze manier te verhuizen.

Zorgeloos verhuizen, wereldwijd

Dat is wat AGS Netherlands voor elke verhuizing weer nastreeft. Hiervoor bieden wij dan ook een compleet verhuispakket aan, welke onder andere bestaat uit:

  • het veilig verpakken van uw inboedel voor het transport naar Dubai;
  • transport van deur tot deur;
  • hulp bij alle douaneformaliteiten;
  • het benodigde papierwerk om uw goederen te importeren;
  • indien nodig tijdelijke opslag van uw goederen.

Ja, ik wil zorgeloos verhuizen naar Dubai!

Neem dan direct contact op met onze verhuisexperts

Heeft u nog meer wensen?

Geen probleem! Wanneer u uw verhuizing door AGS Netherlands laat uitvoeren, krijgt u de beschikking over een persoonlijke verhuismanager. Deze verhuismanager is uw centrale aanspreekpunt gedurende het gehele verhuisproces. U krijgt dus niet te maken met verschillende bedrijven en verschillende contactpersonen, dat houdt het wel zo overzichtelijk voor u.

U kunt uw persoonlijke verhuismanager 24/7 bereiken met uw vragen, verzoeken en voor informatie over uw verhuizing naar Dubai. U hoeft zich dus echt nergens zorgen over te maken!

 Aanvullende informatie voor uw emigratie naar Dubai

Deze stadstaat in de Verenigde Arabische Emiraten is economisch is erg in opkomst, Dubai is dan ook een moderne stad, die te vergelijken is met veel westerse grote steden.

De toeristenindustrie, financiële dienstverlening,  handel in goud en ICT  zijn belangrijk bronnen van inkomsten voor Dubai. Door de centrale ligging tussen Azië, Europa en Afrika is het ook een belangrijke schakel in de lucht-en vrachtverbindingen. Multinationals als IBM, Marriot International en Microsoft hebben zich daarom in dit land al gevestigd.

Wonen in Dubai

Als naar Dubai gaat emigreren heeft u natuurlijk huisvesting nodig. Het is belangrijk om vooraf goed te oriënteren waar u wilt wonen in Dubai. Ondanks dat de huizenprijzen de laatste jaren gezakt zijn, kunnen de kosten voor huisvesting oplopen. Veel buitenlanders die in Dubai werken, kiezen er daarom voor om in het nabijgelegen Sharjah te gaan wonen. Daar liggen de huren nog een stuk lager.

 

Klimaat in Dubai

Het kan erg warm zijn in Dubai, met temperaturen tot boven de 40 graden Celsius in de maanden juni tot en met september. De beste tijd zijn de maanden december tot en met maart, waar de temperatuur vergelijkbaar is met een warme zomer in Nederland.

Cultuur

Het officiële geloof in Dubai is de Islam. Het straatbeeld kent dan ook veel gesluierde vrouwen. Toch kunnen vrouwen ook ongesluierd over straat. Wel is het aan te raden om enigszins bedekte kleding te dragen en niet teveel bloot.

Naast Arabische mensen wonen er ook veel mensen uit India, Indonesië, Filipijnen en andere Aziatische landen in Dubai, met name in de bouw of als personeel van hotels en restaurants.

Alcohol

Het is verstandig om u alvast in te lezen in de etiketten en omgangsnormen die in Dubai gebruikelijk zijn. Alcohol is bijvoorbeeld niet toegestaan, behalve in speciaal aangewezen plaatsen zoals hotels en discotheken of thuis met een vergunning.

Gaat u verhuizen naar Dubai?

Roep dan ook de hulp in van de internationale verhuisspecialisten van AGS Netherlands. Zij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen.

 

Meer informatie over verhuizen naar Dubai

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Dubai? Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.