C

Emigreren naar Zuid-Afrika

Home 9 Emigreren naar Zuid-Afrika

emigreren-naar-zuid-afrika-HQ

Emigreren naar Zuid-Afrika

U gaat emigreren naar Zuid-Afrika en u zoekt een internationaal verhuisbedrijf voor uw verhuizing naar Zuid-Afrika? In AGS Global Solutions – Netherlands vindt u een verhuispartner die uw gehele verhuizing van A tot Z voor u uit handen neemt.

Bij een verhuizing, en zeker naar Zuid-Afrika, komt een hoop kijken. Daarom krijgt u bij AGS Netherlands een persoonlijke verhuismanager. Deze verhuismanager begeleidt uw gehele internationale verhuizing vanaf de planningsfase totdat de laatste doos is uitgepakt.

 

Een verhuizing naar Zuid-Afrika regelen,

doet u niet iedere dag. Daarom staat er naast de verhuismanager een heel team van specialisten klaar om de verhuizing voor u te begeleiden. Deze specialisten zorgen onder andere voor:

 • het verpakken van uw goederen voor een veilig transport naar Zuid-Afrika;
 • u adviseren over de beste transportmogelijkheden;
 • het regelen van alle Nederlandse en Zuid-Afrikaanse douaneformaliteiten;
 • dat het benodigde papierwerk goed geregeld wordt;
 • het transport van uw goederen, van deur tot deur.

Internationaal verhuisnetwerk

AGS Netherlands werkt bij internationale verhuizingen met een vaste lokale partner. Deze partner voldoet aan onze kwaliteitseisen. Zo kunnen wij u wereldwijd de hoogste kwaliteit leveren. Uw verhuismanager onderhoud het contact met onze verhuispartner in Zuid-Afrika, zodat u alleen contact heeft,  én houdt, met uw persoonlijke verhuismanager. Dit houdt het wel zo overzichtelijk voor u.

Kortom,

AGS Netherlands zorgt ervoor dat uw verhuizing naar Zuid-Afrika zonder zorgen verloopt. U kunt zich in alle rust voorbereiden op uw vertrek uit Nederland en op uw nieuwe leven in Zuid-Afrika.

Belangrijke tips voor uw verhuizing naar Zuid-Afrika

Het is natuurlijk van belang dat u zelf ook zo goed mogelijk bent voorbereid op uw verhuizing naar Zuid-Afrika . Natuurlijk helpt uw verhuismanager u hierbij, ook hieronder kunt u alvast een aantal belangrijke tips vinden.

 

Verblijfsvergunning voor Zuid-Afrika aanvragen

Wilt u zich permanent gaan vestigen in Zuid-Afrika, dan heeft u een verblijfsvergunning nodig. Het aanvragen van een verblijfsvergunning, voor een permanent verblijf, kan een langdurig proces zijn. Soms duurt deze aanvraag wel twee jaar.

Ons advies is om eerst een tijdelijke verblijfsvergunning aan te vragen. Hiermee kunt u vaak enkele jaren in Zuid-Afrika verblijven en soms worden deze verblijfsvergunningen zelfs omgezet naar een permanente verblijfsvergunning. U kunt hier: meer informatie over verblijfsvergunningen in Zuid-Afrika vinden.

 

Transporttijd van uw inboedel

In de meeste gevallen wordt u inboedel per containerschip van Nederland naar Zuid-Afrika vervoerd. Dit transport neemt enkele weken in beslag, zorg er daarom dat u voldoende kleding apart inpakt om deze tijd te overbruggen.

 

Uw eigendommen invoeren

Er gelden in Zuid-Afrika strenge regels voor het invoeren van goederen. Wij raden u aan om geen levensmiddelen en alcohol mee te nemen. Wanneer u dit wel doet, moeten deze eenvoudig te bereiken zijn. Heeft u twijfels of goederen wel of niet ingevoerd mogen worden? Neem dan contact op met uw persoonlijke verhuismanager.

 

Uw auto meeverhuizen

Dat is helaas is veel gevallen niet mogelijk. Een knelpunt is bijvoorbeeld het stuur. Omdat men in Zuid-Afrika links rijdt, zit het stuur van de auto’s rechts en hebben Nederlandse auto’s het stuur aan de linkerkant.

Meer informatie over verhuizen naar Zuid Afrika

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Zuid Afrika? Neem dan contact met ons op via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 of via onderstaand contactformulier.

  Velden met een * zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
  Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.