C

Binnenlandse verhuizing

Home 9 Binnenlandse verhuizing

Binnenlandse verhuizing

AGS Global Solutions – Netherlands behoort tot de grootste verhuisorganisaties in Nederland. U kunt bij ons rekenen op uitstekende full service en begeleiding. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over uw verhuizing. Wij bespreken met u het hele verhuistraject en u kunt uw wensen en vragen kenbaar maken. Misschien heeft u behoefte aan tijdelijke of langdurige opslag van uw inboedel? Ook dat is een van de mogelijkheden die wij u bieden. Na het verhuis infobezoek volgt een op maat gesneden offerte die u de zekerheid geeft dat u een zorgeloze verhuizing tegemoet gaat.

Uw verhuizing verzekerd

AGS Netherlands is lid van de branche organisatie; Erkende Verhuizers. Uw verhuizing binnen Nederland is automatisch verzekerd via Erkende Verhuizers. Als Erkende Verhuizer zijn wij verplicht een Garantiecertificaat af te sluiten bij iedere particuliere verhuizing binnen Nederland. Onder het Garantiecertificaat vallen onder andere een uitgebreide transportverzekering, garantie op uw eventuele aanbetaling en de garantie van uitvoering van uw verhuizing.

De transportverzekering heeft een dekking tot € 100.000,00. Indien u boven dit bedrag wenst bij te verzekeren, dan kunnen wij u dit uiteraard aanbieden. Eventuele vragen m.b.t. het Garantiecertificaat beantwoorden wij graag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Als lid van de branche organisatie; Erkende Verhuizers voldoet AGS Netherlands aan de hoogste kwaliteitsnormen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Regelmatig wordt er getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid.

 

Verhuismanager

Onze verhuismanagers begeleiden uw verhuizing van deur tot deur. U kunt bij uw eigen verhuismanager terecht met al uw vragen. Onze medewerker is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken, weet welke service u verwacht en zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

 

Wilt u weten wat uw binnenlandse verhuizing gaat kosten?

De exacte kosten van een binnenlandse verhuizing zijn afhankelijk van veel factoren. Voor een opmaat gemaakte offerte komen wij graag eerst bij u langs voor een verhuisbezoek. Heeft u de behoefte aan een prijsindicatie?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.