C

Verhuisdiensten

Home 9 Zakelijk 9 Verhuisdiensten

Relocation Services

Als bedrijf met expats in dienst, heeft u een effectieve aanpak nodig om met de complexiteit van internationale opdrachten om te gaan. Zowel voor uw HR-team als uw internationale medewerkers zijn de hoogste servicenormen onmisbaar. Tegelijk wilt u de best mogelijke return on investment. Ook moet u ervoor zorgen dat uw aanpak goed is afgestemd op vraagstukken rond fiscaliteit en immigratie.

AGS Global Solutions – Netherlands kan u helpen om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Als onderdeel van de AGS-groep, een wereldwijde speler met 147 vestigingen in 100 landen, bieden wij wereldwijd de best denkbare Relocation Service.  U bent ervan verzekerd dat we onze diensten tot in detail afstemmen op de individuele behoeften van uw bedrijf en uw internationale medewerkers.

Om ervoor te zorgen dat uw verhuizende medewerkers snel en gemakkelijk wennen aan hun nieuwe locatie, bieden wij een uitgebreide reeks op maat gesneden Relocation Services.

 

Contact voor Relocation Services

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Relocation Services? Neemt u dan contact op met ons via telefoonnummer +31 (0)172-449977 of per e-mail via netherlands@ags-globalsolutions.com. U kunt ook het contactformulier invullen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.