C

Historie

Home 9 Historie

Onze historie

AGS Global Solutions – Netherlands (in haar oorspronkelijke naam: Koetsier, Hekman en  Van Zutphen) is in 1977 opgericht door drie heren met samen bijna een eeuw aan ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen. Als standplaats werd gekozen voor Alphen aan den Rijn, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad.

Ons doel was en is; het bieden van een breed scala aan diensten en totaaloplossingen aan particuliere immigranten/emigranten, internationale ondernemingen en instellingen die hun expats  van of naar het buitenland uitzenden.

Internationaal verhuizen

Er bleek in de markt duidelijk behoefte aan een onderneming met een vernieuwende kijk op internationaal verhuizen. Een organisatie die zich kan inleven in de emotie die met een internationale verhuizing gepaard gaat en daar op innovatieve wijze mee omgaat. Een onderneming die passende oplossingen biedt voor ieder denkbare verhuis ‘uitdaging’.

Een aantal jaren na oprichting werd AGS Netherlands en het gerenommeerde verhuisbedrijf Kalisvaart in Den Haag door de firma Kiesewetter uit Den Helder overgenomen. Deze bedrijven hadden ieder op hun gebied regionaal een enorme reputatie opgebouwd. Na deze overnames is de onderneming verder gegaan onder de naam: AGS Netherlands.

In 2017 heeft De heer Kiesewetter (de eigenaar) alle aandelen verkocht aan een Frans familibedrijf genaamd Mobilitas. Dit is een van de grootste internationale verhuisorganisaties ter wereld. Er is bewust gekozen voor een familiebedrijf omdat De heer Kiesewetter de cultuur wilde borgen. Sinds begin 2018 is de nieuwe naam AGS Netherlands.

Onze vestigingen

In de afgelopen jaren heeft AGS Netherlands zich ontwikkeld tot een toonaangevend, innovatief en financieel gezond verhuisbedrijf. In Nederland zijn we gevestigd te Alphen aan den Rijn. Ons kantoor; in Alphen aan den Rijn, is gevestigd op een moderne locatie dicht bij de N11 tussen Leiden en Utrecht met de meest geavanceerde faciliteiten voor internationaal verhuizen, opslag en verpakken.

Verhuizen naar; Curacao, Bonaire en St. Maarten.

Als enige Europese verhuizer hebben we eigen vestigingen op Curaçao, Bonaire en St. Maarten. Op die manier hebben wij voor 100% de gehele verhuizing in eigen beheer.

Meer weten over verhuizen naar Curacao

Meer weten over verhuizen naar Bonaire

Meer weten over verhuizen naar St. Maarten

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

     
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.