C

Verhuizen naar Singapore

Home 9 Particulier 9 Landeninformatie 9 Verhuizen naar Singapore

Verhuizen naar Singapore

Gefeliciteerd, u gaat verhuizen naar Singapore! Nu is de grote vraag: hoe gaat u verhuizing regelen? Gelukkig kunt u daarvoor terecht bij de verhuisexperts van AGS Global Solutions – Netherlands Wij hebben ruime ervaring met internationale verhuizingen, wereldwijd.

Verhuizen naar Singapore

 

Goed om te weten

is dat Singapore een behoorlijk grote Nederlandse gemeenschap heeft. Er is zelfs een Nederlandse basisschool, die ook open is voor kinderen uit België.

 

Uw verhuizing naar Singapore

U wilt er natuurlijk zeker zijn dat deze goed wordt geregeld, daarom biedt AGS Netherlands een breed verhuispakket aan. Dit pakket bestaat onder andere uit:

 • het veilig verpakken van uw inboedel voor het overzeese transport;
 • transport van deur tot deur;
 • hulp bij alle douaneformaliteiten;
 • het benodigde papierwerk;
 • indien nodig tijdelijke opslag van uw goederen.

Bij een verhuizing naar Singapore zijn

Een goede voorbereiding, teamwork, persoonlijke aandacht, vakkennis en een blind vertrouwen de sleutel tot een succesvolle verhuizing. Daarom krijgt u een persoonlijke verhuismanager tot uw beschikking.

 

Deze verhuismanager

is de sleutelfiguur en voor u het centrale aanspreekpunt. U kunt 24/7 contact opnemen met uw persoonlijke verhuismanager, ook houdt hij/zij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen omtrent uw verhuizing en samen bereidt u uw verhuizing tot in de puntjes voor.

Kortom: uw verhuismanager zorgt voor een zorgeloze verhuizing naar Singapore

Visum voor Singapore

Wanneer u langer dan 3 maanden in Singapore verblijft heeft u een permanente visum nodig. Welk visum u nodig heeft, hangt van uw situatie af. Gaat u werken in Singapore? Bekijk dan hier een overzicht van de verschillende werkvisa.

Als partner van iemand die in Singapore gaat werken ontvangt u automatisch ook een visum. Met dit visum mag u een aantal uur per maand werken. Wilt u full time gaan werken, dient u hier een apart visum voor aan te vragen.

 

Regels in Singapore

Er gelden in Singapore zeer strikte regels. Zeker op het gebied van drugs is Singapore erg streng. Er geldt een ‘no tolerance-beleid’ en er kunnen al zeer zware celstraffen volgen wanneer er drugs sporen in uw urine worden gevonden.

Maar ook voor eten en drinken in, bijvoorbeeld, openbaar vervoer kunnen hoge boetes worden gegeven. Daarom raden wij aan om te allen tijde de regels die gelden op te volgen.

 

Ga voor een vlekkeloze verhuizing naar Singapore

En neem direct contact op met de verhuisexperts van AGS Netherlands. Zij beantwoorden al uw vragen, maken een offerte op maat voor u en zorgen ervoor dat u goed voorbereidt naar Singapore verhuist.

 

Meer informatie over emigreren naar Singapore

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Singapore? Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 of via onderstaand contactformulier.

  Velden met een * zijn verplicht

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
  Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

  The Hollandse Club

  The Hollandse Club is een van de leukste en actieve internationale familie clubs in Singapore. De leden zijn met name jonge expat families en sport fanatics afkomstig van meer dan 40 verschillende nationaliteiten.
  Gelegen in de prachtig tropisch groene omgeving van het Bukit Timah gebied, is de Hollandse Club de ideale plek om te sporten, te relaxen en om nieuwe mensen te leren kennen.
  De unieke service, gastvrijheid en relaxte sfeer maken de Hollandse Club een thuis, ver van huis. Leden hebben exclusief toegang tot uitstekende recreatie en sport faciliteiten, een professioneel team met o.a tennis en zwemleraren voor kids, een internationale en Aziatische keuken, banqueting en catering services en 13 prachtige guest rooms.
  Ook werkt de Hollandse Club samen met internationale clubs binnen en buiten Singapore. Naast tennis en squash is het bijvoorbeeld ook mogelijk om via de Club te golfen of te hockeyen.

  Het recent gerenoveerd terras is een van de mooiste plekken in Singapore om te lunchen of een drankje te hebben!

  Voor meer informatie over de Hollandse Club klik hier:

  Meld je nu aan voor een maand proef lidmaatschap en contact membership@hollandseclub.org.sg

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.