A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Ons profiel

Home 9 Ons profiel

Ons profiel

  AGS Global Solutions – Netherlands is de internationale verhuizer bij uitstek voor wereldwijde verhuizingen. Bijna veertig jaar maken zakelijke en particuliere klanten gebruik van onze deskundigheid en ervaring, welke garant staan voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing.  

Toonaangevend verhuisbedrijf

Vanaf 1977 zijn wij uitgegroeid tot een van de toonaangevende verhuisbedrijven op de Nederlandse en Europese markt en hebben wij de kernactiviteit van het internationaal verhuizen op innovatieve wijze uitgebouwd tot een hoogwaardig product.  

De kracht van AGS Netherlands

ligt mede in het feit dat wij een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke verhuisorganisaties in Nederland zijn. Onze klanten zijn verzekerd van een product waarbij de eindverantwoordelijkheid altijd bij AGS Netherlands berust. Wij zijn aangesloten bij de toonaangevende mondiale verhuisnetwerken, zoals Erkende Verhuizers en FIDI, en voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen op ons vakgebied.  

Contact opnemen met AGS Netherlands?

Wilt u meer weten over onze nationale of internationale verhuisservice? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan via: Telefoon: +31 (0)172 44 99 77 of E-mail: netherlands@ags-globalsolutions.com Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan ook.

   

  Velden met een * zijn verplicht

   

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
  Binnen een werkdag ontvangt u een reactie van ons.

   Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.