A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
     
+31 (0)172-449977
    
info@khz.nl
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn   
C

Bedrijfsoverzicht

Home 9 Bedrijfsoverzicht

BEDRIJFSOVERZICHT

 

KHZ werd opgericht in 1977 als internationaal verhuisbedrijf. In de jaren daarna groeiden we snel uit tot een toonaangevende speler op het gebied van Internationaal Verhuizen en Move Management. Eind 2016 traden we toe tot de wereldwijde AGS-groep. Sindsdien vertegenwoordigen we het AGS-netwerk in Nederland, onder de naam AGS KHZ.

Aan de basis van AGS staat het innovatieve concept om verhuizende medewerkers of expats een volledig serviceprogramma te bieden, vanaf de vertreklocatie tot en met de plaats van bestemming. AGS is een van de meest gerenommeerde mobiliteitsproviders wereldwijd, met meer dan 4.300 werknemers die werken vanuit 140 kantoren in 94 landen.

AGS KHZ is gespecialiseerd in Relocation Services voor internationale bedrijven en instellingen, op maat afgestemd op de behoeften van organisaties en hun internationale werknemers en expats. We hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van global mobility. Tot onze klanten behoren grote multinationals, kleine en middelgrote bedrijven en tal van andere organisaties.

Met ons wereldwijde netwerk en onze regionale contactcentra in Londen, Alphen aan den Rijn, Kaapstad, Dubai en Hongkong kunnen we onze klanten wereldwijd 24 uur per dag ondersteunen.

Contact voor Relocation Services

Wij helpen u graag met onze Relocation Services U kunt telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)172-449977. Per e-mail bereikt u ons via relocationservices@ags-globalsolutions.com of u kunt het contactformulier invullen.