A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Emigreren naar Australië, Nieuw Zeeland en Canada? Kom naar de emigratiedag

Home 9 Geen categorie 9 Emigreren naar Australië, Nieuw Zeeland en Canada? Kom naar de emigratiedag

Wie droomt er niet van, of heeft er ooit van gedroomd? Je spullen pakken en vertrekken naar een ander land om daar een nieuwe toekomst op te bouwen? Emigreren naar Australië, Nieuw Zeeland of Canada is sinds de tweede helft van de vorige eeuw populair onder Nederlanders. Vandaag de dag zijn deze bestemmingen nog steeds populair. Vandaar dat ook dit jaar weer de jaarlijkse emigratiedag wordt georganiseerd.

 

 

Visa4you Emigratiedag

Op 12 september organiseert visumexpert Visa4you deze dag, die volledig in het teken staat van zowel tijdelijke als permanente emigratie en visumaanvragen voor Australië, Canada en Nieuw Zeeland. Naast KHZ Internationale Verhuizers zijn er diverse bedrijven aanwezig die je kunnen helpen tijdens het emigratietraject. De perfecte plek dus om alle informatie in te winnen die je nodig hebt voor je gaat emigreren.

 

Emigreren begint namelijk met een goede voorbereiding

Of je nu kiest voor een nieuw leven ‘Down Under’ of voor het leven in het grootste land van het westelijke halfrond, je emigratie begint met een goede voorbereiding. Hoe zit het met wet en regelgeving? Hoe zit het met woonruimte? Ga je vanuit Nederland op zoek naar een baan of start je je zoektocht ter plaatse? Neem je je hele inboedel mee, of alleen een paar items? Wanneer vertrek je? Allemaal dingen waar je goed over na moet denken. Gelukkig kun je vanuit Nederland al heel veel zaken regelen en zijn er bedrijven die je bij allerlei onderwerpen kunnen helpen.

 

Zorgeloos verhuizen begint bij KHZ Movers

KHZ Movers zorgt ervoor dat de spullen die je mee wilt nemen naar je nieuwe woning daar goed en zo snel mogelijk aankomen. Maar we helpen met nog veel meer! Onze verhuismanagers staan voor je klaar om je bij te staan vanaf het moment dat je de beslissing neemt om te gaan verhuizen. Je kunt bij ons terecht met een breed scala aan vragen, zodat de emigratie zo soepel mogelijk verloopt. KHZ Movers heeft een breed netwerk aan experts op het gebied van verhuizen en emigreren, waardoor er zelden een vraag onbeantwoord blijft.

 

Kom vrijblijvend langs

We nodigen iedereen van harte uit om op 12 september de jaarlijkse emigratiedag te bezoeken. Zoals gezegd is KHZ Internationale Verhuizers van de partij, en wij staan u daar graag te woord.

Bezoek de website van Visa4you voor meer informatie over de emigratiedag en om je direct aan te melden.