A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Celebrating World Environment Day with KHZ Movers

Home 9 Geen categorie 9 Celebrating World Environment Day with KHZ Movers

Importance of World Environment Day, June 5

“The environment is everything that isn’t me”. – Albert Einstein

Vandaag, 5 juni, is de dag dat we stil staan bij de natuur. Het is het moment dat er wereldwijd aandacht wordt besteed aan het milieu. En wordt er actie ondernomen  om de wereld te verbeteren.
Het is in 1973 in het leven geroepen door de United Nations Environment Programme om het belang van de natuur in het leven van de mens te benadrukken. Dit gebeurt door het nemen van milieuvriendelijke acties. En iedereen mag hier aan meedoen want ieder mens is verantwoordelijk voor het verbeteren van het milieu.

KHZ Movers draagt met haar beleid ook zeker een steentje bij.

ISO14001

Zo zijn we in het bezit van een ISO14001 certificering. Dit houdt in dat wij milieubewust de onderneming runnen en bijdragen aan een verbetering op het gebied van milieu. Om deze certificering te krijgen en te behouden moet er worden voldaan aan strenge wet- en regelgevingen.

KHZ hanteert hiervoor diverse milieumanagementsystemen om de wereld een betere plek te maken.

CO2 neutrale verhuizing

Onze ervaren en goed opgeleide verhuisprofessionals leiden uw verhuizing in goede banen. Wij streven naar een CO2 neutrale verhuizing door het gebruik van brandstofefficiënte verhuiswagens. Maar dat is nog niet alles, zo maakt KHZ enkel gebruikt van milieuvriendelijke materialen. Het pakmateriaal is van gerecycled karton en de kratten worden gemaakt van natuurlijk gewonnen hout.

Wij verhuizen u op een betrouwbare en milieuvriendelijke manier. Zodat u zorgeloos in uw nieuwe woning wakker kunt worden en de wereld weer een stukje beter is.

Tips
Wilt u nu zelf ook meedoen aan de World Environment Day dan kan dat al heel makkelijk. Denk hierbij aan het niet gebruiken van plastic tasjes tijdens het winkelen. Het licht wat later aanzetten of op de werkplek dubbelzijdig printen en de monitor uitzetten als deze een tijdje niet wordt gebruikt.

Bent u van plan om wat te doen met World Environment Day, laat het ons weten!

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.