C

(Aankomend) Nationaal / Internationaal Verhuizer (ft, 40 uur)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

(Aankomend) Nationaal / Internationaal Verhuizer

(ft, 40 uur)

 

“Kom jij onze klanten blij maken?

Wie zijn wij? KHZ International  Movers , opgericht in 1977, staat voor;
Volledig zorgeloos verhuizen. Overal ter wereld.

 

Onze visie Wij helpen de mensen die wij verhuizen zich zo snel mogelijk thuis te voelen in een nieuw land, een nieuwe omgeving, een nieuwe woning. Hierin willen wij de allerbeste zijn!

 

Waar staan we om bekend? Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. Al meer dan veertig jaar profiteren onze klanten van onze deskundigheid en ervaring, wat garant staat voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing.

 

Maar wie zijn we nou echt? Wij zijn (o.a.) Ad, Marcel, Sander, Lowie, Michael, en Harry, en wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door een positieve instelling en ouderwets hard werken. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen, de afwisselende klanten en de uitdagende klussen die we uitvoeren.

 

Wat ga je bij ons doen? Simpel. Je draagt zorg voor het optimaal uitvoeren van verhuizingen met als resultaat een kwalitatief hoogstaand verhuisproduct.

 

Je kerntaken in een notendop.

In- en uitpakken van complete inboedel, alsook extra kwetsbare stukken met daarbij gebruik van gangbare materialen en middelen en de juiste toepassing daarvan;

Demonteren en monteren van uitneembare meubelen en muziekinstrumenten;

Verplaatsen van de verhuisgoederen, uit het pand naar de verhuiswagen en andersom, alsook inpandig;

Laden, stuwen, borgen en lossen van verhuisgoederen;

Coderen van te verhuizen goederen en het juist gebruik maken van documenten zoals inventarislijst, werk- en opslag- en schaderapport;

Uitvoeren van exportverpakkingen, zoals dozen inpakken en meubilair verpakken in de van toepassing zijnde verpakkingsmaterialen;

Vertonen van de juiste gedragsregels ten opzichte van klanten, publiek en collega’s;

Verrichten van werkzaamheden conform regels en voorschriften met betrekking tot veilig werken (Arbo-wet) en ergonomie, in het bijzonder met betrekking tot verstandig tillen.

 

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn?

Je bent in het bezit van C(E) Rijbewijs, code 95 en een digitale bestuurderskaart of bereid om deze rijbewijzen te behalen.

Je bent bereid om meerdere dagen van huis weg te zijn en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en minimaal een redelijk goede beheersing van de Engelse taal.

Je bent communicatief vaardig, je kunt goed luisteren naar klanten en je bent representatief. Ook kun je de rust bewaren en de klant gerust stellen. Je bent in staat om een stapje harder te lopen als de situatie daarom vraagt en je weet dat verhuizen relatief zwaar lichamelijk werk is.

 

Wat kun je van ons verwachten? Leuke collega’s met een gezonde dosis humor. Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging. Dit alles tegen een marktconform salaris en goede en sociale werkgever met een gezonde groeiverwachting waar je veel kunt leren.

 

Durf je het aan? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk, per e-mail je motivatiebrief met CV; hr@noble-mobility.com

 

Wil je meer informatie? Bel dan gerust met Carlos, de Manager van de verhuizersafdeling. Hij is bereikbaar op 06 2850 0835.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]