A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Caribisch Nederland blijft in trek om naar toe te verhuizen

Home 9 Geen categorie 9 Caribisch Nederland blijft in trek om naar toe te verhuizen

Heeft u ook plannen om te verhuizen naar Caribisch Nederland?

 

In de afgelopen vijf jaar zijn ruim 3 duizend Nederlanders verhuisd naar Caribisch Nederland. Vanaf 2010 en 2014 verhuisden 3,4 duizend inwoners van het Europese deel van Nederland naar een van de drie eilanden van Caribisch Nederland. Caribisch Nederland betreft de eilanden; Bonaire, Saba eb Sint-Eustatius. Vanuit Caribisch Nederland zijn 2,5 duizend mensen naar vasteland gekomen van het Nederlands Koninkrijk. Per saldo vestigden meer mensen zich vanuit Europees Nederland op Bonaire, Saba of Sint-Eustatius dan omgekeerd. Dit meldt CBS.

 

Ook de andere Antilliaanse eilanden blijven in trek.

 

Ook de eilanden; Aruba, Curacao en St Maarten blijven in trek om naar toe te verhuizen. Wij werken als internationale verhuizers voor alle verhuizingen naar de Caribbean samen met Meyer Moving. Als 100% zuster organisatie is Meyer Moving de ideale partner voor alle verhuizingen van en naar de Caribbean. We hebben ruime ervaring met verhuizen naar de Caribbean.

 

Tips en informatie over verhuizen naar de Caribbean

 

We hebben voor u tips en informatie verzameld per eiland. KHZ Internationale Verhuizers helpt u graag met vragen die u heeft mbt uw internationale verhuizing.

 

Wil u meer informatie over verhuizen naar de Caribbean?

Wilt u ook zorgeloos verhuizen naar Caribisch Nederland? Onze medewerkers helpen u graag verder. Het aanvragen van een gratis en vrijblijvend, verhuis info bezoek is ook mogelijk, als u met uw hele boedel gaat verhuizen. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over uw internationale verhuizing.Tijdens dit bezoek kunt u met de adviseur uw persoonlijke wensen en eisen bespreken.

U kunt ook contact met ons op via:

Telefoon: +31 (0)172 44 99 77
E-mailinfo@khz.nl

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.