A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Internationaal verhuizen: kies verstandig

Home 9 Geen categorie 9 Internationaal verhuizen: kies verstandig

Internationaal verhuizen? Kies dan verstandig voor een goede partner.

Wat is een goede en internationale verhuispartner?

Deze vraag is natuurlijk niet heel eenvoudig te beantwoorden, omdat het ene bedrijf nu eenmaal wat anders werkt dan de andere. En omdat wij allemaal verschillend zijn, zal het ene bedrijf u meer aanspreken dan het andere. Het gaat bij het selecteren van de juiste partner dus ook voor een gedeelte om gevoel. Behalve het gevoel zijn er toch wel een aantal zaken waarnaar u kunt kijken om een goede keuze te maken.

Ervaring

Een internationale verhuizing kunt u gerust zien als een project. In dat project komen diverse belangrijke onderdelen aan bod. Om u een indruk te geven;

 • Financiële zaken
 • Gezondheidszorg
 • Onderwijs
 • Vergunningen / visa / documenten
 • Transport / logistiek
 • Taal
 • Emoties
 • Werken
 • Wonen
 • Scholing
 • Zorg voor kinderen

Vanwege de hoeveelheid en complexiteit, is het belangrijk dat iemand een internationale verhuizing ‘in de vingers’ heeft. Op elk onderdeel kan er in theorie iets misgaan. En hoe meer ervaring een partner heeft, hoe kleiner de kans op fouten.

Hoe zit dat met KHZ?

KHZ Movers bestaat sinds 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende verhuisbedrijven van Nederland. Wij voeren exclusief verhuizingen uit voor grote internationale bedrijven en organisaties. Deze organisaties besteden hun internationale verhuizingen uit aan ons, omdat zij weten dat er goed wordt gezorgd voor hun medewerkers. Nederland is sterk internationaal georienteerd, en dat merken wij terug in het aantal verhuizingen van expats van en naar Nederland.

KHZ gaat overigens veel verder dan alleen een verhuizing, wij noemen dat ‘relocation‘. Hierbij kan alles geregeld worden; scholing van kinderen, het vinden van een geschikt huis, een oppas voor de kinderen, taalcursussen, etc., etc.

Kortom, KHZ Movers voert dermate veel internationale verhuizingen uit, dat wij het ‘in de vingers’ hebben.

Kwaliteit en prijs

Wanneer het gaat om het kiezen van een partner kunnen er verschillende aspecten een rol spelen. Hierbij kan ‘prijs’ een belangrijke factor zijn. Er zijn verhuisbedrijven die de laagste prijs bieden. Wanneer dit voor u het meest zwaarwegende is, dan zal KHZ waarschijnlijk niet uw ideale partner zijn. KHZ is namelijk gebrand op kwaliteit en tevredenheid. En wij leveren onze diensten tegen scherpe en marktconforme tarieven.

Wij durven te stellen dat KHZ de beste prijs/ kwaliteitverhouding levert.

Als het gaat om kwaliteit overigens, kunt u letten op verschillende keurmerken, accreditaties en onderscheidingen. Voor ons bedrijf geldt:

Achter de schermen

Wat voor veel branches geldt, geldt ook voor de onze. De kwaliteit van de interne organisatie, bepaalt in hoge mate de kwaliteit van de dienstverlening. En daarbij komt in de regel automatisering kijken. Bij KHZ gebruiken wij een op maat ontwikkeld software pakket dat onze medewerkers ondersteunt in het gehele verhuisproces. Door gebruik van dit pakket worden geen belangrijke zaken vergeten, en wordt uw verhuizing gepland en gecoördineerd begeleid.

Wat anderen vinden

Een ander belangrijk selectiecriterium is de tevredenheid van de klanten van een bedrijf. Een zoektocht op internet naar de tevredenheid, of ontevredenheid kan u snel inzicht geven in de gedrevenheid van een internationaal verhuisbedrijf om kwaliteit te leveren.
Nu is die gedrevenheid om kwaliteit te leveren bij KHZ al sinds jaren en dag erg hoog. En dat vertaalt zich gelukkig in een zeer hoge tevredenheid van klanten. En dat kunt u uiteraard zelf teruglezen: Lees de reviews over KHZ movers.

Wijzer

We hopen u met bovenstaande informatie wat wijzer gemaakt te hebben op het gebied van het selecteren van een internationale verhuispartner. We kunnen ons voorstellen dat u op dit moment vragen heeft over uw verhuizing. Wij helpen u graag met alle vragen die u heeft op het gebied van uw verhuizing, bestemming, planning of het kostenplaatje van uw verhuizing.

Neemt u dus gerust contact met ons op, en profiteer van onze ervaring.

Het team van KHZ Movers.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.