A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

KHZ genomineerd voor Alphense onderneming van het jaar 2015

Home 9 Geen categorie 9 KHZ genomineerd voor Alphense onderneming van het jaar 2015
Samen met 6 andere bedrijven is KHZ Internationale Verhuizers genomineerd voor Onderneming van het jaar 2015 in Alphen a/d Rijn. Met de nominatie hebben wij het predikaat ‘VOA Topbedrijf’ ontvangen. Die VOA is de Vereniging Ondernemers Alphen (zie voaonline.nl voor meer informatie).

Genomineerd omdat…

KHZ Internationale Verhuizers is genomineerd omdat de jury van mening is dat wij sterk ons sterk profileren in onze markt en opvallen door het gevoerde financiële beleid, personeelszaken, educatie, marketing, teambuilding en toekomstplannen. Ook wordt gekeken naar klantgerichtheid en groeiperspectieven.
Op donderdag 3 december zullen wij een pitch houden voor de jury en op dezelfde dag, tijdens de VOA-borrel, wordt bekend gemaakt of wij bij de drie beste bedrijven behoren die doorgaan naar de finale. Op 14 december zal, door middel van een digitale stemming, de uiteindelijk winnaar bekend worden gemaakt.

Ontzettend trots

Het mag voor zich spreken dat wij ontzettend trots zijn om bij de beste 7 ondernemingen van Alphen a/d Rijn te behoren en zullen er alles aan gaan doen om die felbegeerde titel in de wacht te slepen! De overige 6 genomineerde bedrijven zijn: