A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doet KHZ met Orange Babies

Home 9 Geen categorie 9 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen doet KHZ met Orange Babies

Bij KHZ Internationale Verhuizers is MVO naadloos in de bedrijfsvoering geïntegreerd. Het motto is niet: ‘Daar moeten we wat mee…’, maar: ‘Daar WILLEN we wat mee!’. De betrokken medewerkers van KHZ hebben diverse goede doelen aangedragen om door KHZ te laten ondersteunen. Uiteindelijk is gekozen voor Orange Babies, vanwege de kenmerkende positieve en creatieve benadering.

De stichting is opgericht in Nederland, met als voornaamste doel

het helpen van zwangere vrouwen met HIV (en hun baby’s) in Afrika. Als partner van Orange Babies heeft KHZ het kleuterhuis van het weeshuis Hope Village in Namibië geadopteerd. Maar daar is het niet bij gebleven. De actieve betrokkenheid gaat beduidend verder dan de adoptie.

 

2012: Mont Ventoux en Nijmegen

In 2012 hebben 5 collega’s van KHZ Internationale Verhuizers de Mont Ventoux in Frankrijk voor Orange Babies beklommen. Het sponsorgeld daarvoor werd geworven onder collega’s, familie en bedrijven in binnen- en buitenland. De fietsen van de deelnemers werden in een KHZ-verhuiswagen naar de voet van de berg gebracht. Andere collega’ s zamelden in 2012 geld voor Orange Babies in tijdens hun deelname aan de Vierdaagse van Nijmegen.

 

2013: Tour Namibia

In 2013 werden de grenzen nog eens extra verlegd. In dat jaar hebben verschillende medewerkers voor Orange Babies meegedaan aan de 9-daagse Tour Namibia; een pittige fietstocht door de ongerepte natuur van Namibië. Tijdens de tour werd een bezoek gebracht aan een aantal projecten van Orange Babies, waaronder het kleuterhuis. Voor de deelnemers was dat een unieke, onvergetelijke ervaring die diepe indrukken heeft achtergelaten. ‘Wij van KHZ’ zijn trots dat we verbonden zijn aan een prachtige organisatie als Orange Babies.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.