A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Naar Curacao emigreren met KHZ Internationale Verhuizers

Home 9 Geen categorie 9 Naar Curacao emigreren met KHZ Internationale Verhuizers

Naar Curacao emigreren

 

Sinds kort is KHZ Movers een samenwerking gestart met de website; naar Curaçao. Deze website is specialist op het gebied voor  informatie over vakantie, wonen, emigreren en verhuizen naar Curacao.

Vanuit Nederland verhuizen per jaar ongeveer 5000 mensen naar Curacao. De ene persoon gaat voor een korte periode van een aantal maanden maar ook vele gaan met de intentie om voorgoed te emigreren naar Curacao. Dan krijg je te maken met de gehele of gedeeltelijke verhuizing van je inboedel.

 

Al vele jaren marktleider op het gebied van internationale verhuizingen.

KHZ Internationale Verhuizers is marktleider op het gebied van internationale verhuizingen en zeker ook als het aankomt op verhuizen naar Curaçao. Als enig Europese verhuisbedrijf  hebben wij de beschikking over een zuster verhuisbedrijf op Curaçao, genaamd Meyer Moving. KHZ staat vooral voor kwaliteit en is dan ook de verhuispartij om je inboedel aan toe te vertrouwen als je gaat verhuizen naar Curaçao. Op onze pagina met landen informatie kunt u nog meer informatie vinden over verhuizen naar Curacao

 

Verhuizen naar Curaçao; wat zijn de mogelijkheden?

Verhuizen is maatwerk en stemmen we alles af op uw wensen en behoeftes. Globaal zijn er drie opties voor je verhuizing naar Curaçao.
Optie 1: Op Curaçao alles zelf regelen
Je pakt thuis in Nederland zelf alles in en levert het aan bij onze loods in Alphen a/d Rijn. Vanaf hier neemt KHZ Movers de zorg voor uw inboedel  over tot aan de douane op Curaçao. Op Curaçao moet je bij aankomst alles zelf verzorgen: het inklaren van de goederen, het vervoeren naar je woning of opslag op Curaçao en het uitpakken van de verhuisinboedel.
Optie 2: Op Curacao alleen transport zelf regelen

De administratieve afhandelingen om je inboedel door de douane te krijgen op Curacao kost tijd en geduld.
Zie je het niet zitten om op Curaçao zelf de weg te zoeken in deze administratieve afhandeling om je inboedel door de douane te krijgen, dan kun je dat deel van het hele proces ook door ons laten regelen. Nadat de inboedel door de douane is gegaan op Curacao dan moet je alleen nog zelf te regelen het vervoer van de spullen van de haven van Willemstad naar je nieuwe woning.
Optie 3: Full service tot in huis
Je kunt ook voor een full service verhuizing naar Curaçao. Vanaf het eerste moment nemen wij de zorg voor uw inboedel in onze handen. Op basis van het eerste verhuis info bezoek weten wij het volume van uw inboedel en uw wensen en eisen.  Het transport naar onze loods en vervolgens het transport naar Curacao ligt in onze handen. Van je woning in Nederland tot aan je nieuwe (tijdelijke) woning op Curaçao wordt alles voor je gedaan.

 

Wil u meer informatie over verhuizen naar de Curacao?

Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Onze medewerkers helpen u graag verder. Het aanvragen van een gratis en vrijblijvend, verhuis info bezoek is ook mogelijk, als u met uw hele boedel gaat verhuizen. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over uw internationale verhuizing.Tijdens dit bezoek kunt u met de adviseur uw persoonlijke wensen en eisen bespreken.

   

  Velden met een * zijn verplicht

   

   

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.