A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Vacature Global Move ManagerTitle output

Vacature Global Move Manager

 (1ft, 40 uur, Alphen aan den Rijn)

Kom jij ons helpen onze klanten blij te houden?

 

 

Wie zijn wij? KHZ International Movers , opgericht in 1977, staat voor;
Volledig zorgeloos verhuizen. Overal ter wereld. Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit kenmerken onze aanpak. Al meer dan veertig jaar profiteren onze klanten van onze deskundigheid en ervaring, wat garant staat voor een perfect verzorgde nationale of internationale verhuizing. KHZ is onderdeel van de moedermaatschappij Noble Mobility.

Maar wie zijn we nou echt? Wij zijn (o.a.) Nadia, Manon, Frank, Jurgen, Ineke, Carlos, Paulien, Debby, Daisy, en wij zetten elke dag samen de schouders eronder om onze klanten blij te houden. Dat doen we door een persoonlijke aanpak, door ons verantwoordelijk te voelen en door samen successen en blunders te delen. Wij raken gemotiveerd en geïnspireerd door de vrijheden die we krijgen en de uitdagende doelstellingen die we samen bepalen en behalen.

Hoe ziet jouw dag eruit? Hectisch, vooral in de maanden mei t/m september. Je coördineert als Global Move Manager verhuizingen van Australië naar Mexico of van Nederland naar Azië maar ook binnen Nederland. Jouw zeer gewaardeerde klanten zijn multinationals, overheden en uiteraard particuliere klanten. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, verhuispartners, rederijen en onze verhuizers. Dat doe je in Nederlands en Engels.
Na de inwerkperiode ben je in staat om volledig zelfstandig een verhuizing van A tot Z te verzorgen. In ons verhuissysteem registreer je en verwerk je alle administratieve handelingen, niet omdat dit leuk is maar omdat je weet dat dit belangrijk is.

Uit welk hout moet je gesneden zijn om bij ons gelukkig te zijn? Je bent een slimmerd (MBO+), of meent dat je dit bent en iedereen gelooft je. Daarnaast ben je leergierig en hebt de wil om te winnen. Taalvouten heb je een hekel aan and your English is great. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen.

Je bent commercieel, weet hoe belangrijk het is om klanten in het centrum van de aandacht te zetten, en als je collega iets vraagt, dan vertel jij dat je datgene allang hebt gedaan. Als een klant een oplossing zoekt, dan heb jij die al gevonden. Je bent precies, administratief maar hebt geen enkele moeite om veel werk op een dag te verzetten en houdt hierbij de deadlines en het financiële resultaat minutieus in de gaten.

Wat kun je van ons verwachten? Leuke collega’s met een gezonde dosis humor, althans, dat vinden ze zelf. Een dynamische werkomgeving met veel uitdaging. Als je echt wilt (leren) werken, dan kun je bij ons je lol op. En dat alles tegen een marktconform salaris en een bedrijf dat groeit en mogelijkheden biedt, zoals onze Noble Academy, de VRIJMIBO, ‘heel Noble bakt’ en elke dag een vers stukje fruit.
Durf je het aan? Dan ontvangen we graag, uiterlijk 12 januari 2018, per e-mail je motivatiebrief met CV; solliciteren@noble-mobility.com

Wil je meer informatie? Bel dan gerust met Jordan, de Manager van KHZ. Hij is bereikbaar
op 06 5273 4790.