A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Voorkom deze 7 veelgemaakte fouten bij verhuizen

Home 9 Geen categorie 9 Voorkom deze 7 veelgemaakte fouten bij verhuizen

U staat voor een verhuizing, spannend natuurlijk, vol goede moed gaat u aan slag. Ervaren met verhuizen of niet, het blijft veel regelwerk. Wees gerust, u bent niet de enige die het lastig vindt om een verhuizing soepel te laten verlopen. Om u te helpen hebben wij voor u 7 veelvoorkomende fouten bij verhuizen op een rij gezet en hebben wij dé tip om deze te voorkomen.

 

Uw spullen uitzoeken in uw nieuwe huis

Tijdens het inpakken van uw spullen komt het altijd voor dat u weer spullen terugvindt die u al tijden niet meer heeft gezien. Het is zelfs niet ongebruikelijk dat mensen dozen tegenkomen die nog van een vorige verhuizing ingepakt staan. Dat gaat u niet nog een keer gebeuren!

Als u straks in uw nieuwe huis bent, gaat u alles uitzoeken en wat u niet meer nodig heeft gaat weg. Wel zo slim toch?

Dat betekent dus dat u allerlei spullen gaat verhuizen die u eigenlijk niet meer nodig heeft. Die spullen nemen wel ruimte in beslag in de verhuiswagen, terwijl dat niet nodig is. Daarom adviseren wij om uw spullen vooraf uit te zoeken en alleen dat in te pakken waarvan u weet dat u het nog nodig heeft. Dat bespaart u ruimte, tijd en uiteindelijk ook geld.

 

Dozen niet labellen

Niet alleen het uitzoeken van uw spullen is belangrijk bij het inpakken, maar zorg er ook voor dat u weet wat er in een doos zit. U zult niet de eerste zijn die bij aankomst in de nieuwe woning geen idee meer heeft wat naar welke verdieping/ruimte moet. Dat betekent dat u elke doos eerst open moet maken, voordat u weet waar het heen moet. Een verhuizing neemt al genoeg tijd in beslag, zorg er daarom voor dat u uw dozen volgens een goed systeem labelt.

Te veel hulp inschakelen

Vele handen maken licht werk. Te veel handen leiden echter tot inefficiëntie, u mag daarom best kritisch zijn bij het accepteren van hulp. Wanneer u te veel hulp inschakelt is er niet voor iedereen iets te doen, gaat u elkaar in de weg lopen en wordt de verhuizing vertraagd. Bedenk daarom vooraf hoeveel hulp u nodig denkt te hebben. Mocht u gedurende de dag minder hulp nodig hebben, dan raden wij u aan om dit aan te geven.

 

Uw koffiezetapparaat is ingepakt

Oeps, dat is niet zo handig. Op de verhuisdag is een kopje vers gezette koffie onmisbaar. Pak uw koffiezetapparaat dus nooit in. Neem deze als laatste mee vanuit uw oude huis en als handbagage mee naar uw nieuwe huis. Dan kunt u ook daar weer direct zorgen voor een kopje koffie voor uw verhuishulp. Natuurlijk moet u niet vergeten om ook de koffie (poeder, pads of bonen) apart te houden.

Geen vrije parkeerplek voor de deur bij uw nieuwe huis

De verhuiswagen komt de straat ingereden bij uw nieuwe huis, maar helaas… er is geen plaats om voor de deur te parkeren. In alle drukte bent u vergeten om te zorgen voor genoeg vrije ruimte voor de verhuiswagen. Dat kan een serieus probleem zijn, want u wilt toch zo snel mogelijk de dozen vanuit de verhuiswagen in uw nieuwe huis hebben.

Kastdeurtjes dicht tapen

De kastdeurtjes dicht tapen zodat deze tijdens het vervoer niet openklappen, of plankjes er niet uitvallen? Nooit doen! De kans is groot dat uw kastjes juist beschadigd raken wanneer u de tape weer verwijderd.

 

Waardevolle en/of benodigde papieren inpakken

Eerder raadde we u al aan om uw koffiezetapparaat niet in te pakken. Datzelfde geldt voor waardevolle en/of benodigde papieren. Denk bijvoorbeeld aan identiteitskaarten, contracten met de verhuizer of andere bedrijven die u voor uw verhuizing heeft ingeschakeld. Indien kopieën voldoen, raden we aan om kopieën te maken en de originele papieren in te pakken. Maar het zou vervelend zijn als u een bepaald papier nodig heeft, terwijl deze in een van uw verhuisdozen zit.

 

Voorkom deze 7 verhuisfouten

De verhuisspecialisten van KHZ Movers helpen u graag om uw verhuizing van A tot Z te plannen. Daarmee voorkomt u dat u bovenstaande fouten maakt. Onze verhuizers kunnen u helpen met in- en uitpakken en zorgen voor veilig vervoer van uw goederen.

Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Neem dan contact op met onze verhuisspecialisten via:
E-mail: info@khz.com
Telefoon: +31 (0)172 44 99 77