A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn     +31 (0)172-449977     netherlands@ags-globalsolutions.com
A. van Leeuwenhoeksweg 50, 2408 AN Alphen aan den Rijn
+31 (0)172-449977
netherlands@ags-globalsolutions.com
C

Ineke Hulsbos – Verkoopteamleider bij KHZ Movers

Home 9 Geen categorie 9 Ineke Hulsbos – Verkoopteamleider bij KHZ Movers
ExpatFinder kreeg de kans om te spreken met Ineke Hulsbos, de verkoopteamleider van KHZ Movers: specialist op het gebied van internationale verhuizingen. “Ik werk al acht jaar met plezier bij KHZ en onderhoud met diverse klanten contact”, zegt Ineke Hulsbos. “Een persoonlijke benadering om snel oplossingen te vinden is wat ons succesvol maakt. KHZ werkt zeer klantgericht en toont dat op diverse manieren, waaronder strikte kwaliteitscontroles, zelfs in drukke periodes, persoonlijke bezoeken op aanvraag en verstrekking van eigen, zeer uitgebreide verzekeringen.”

 

Bedrijf: KHZ Movers

Categorie: Verhuisdiensten

Opgericht in: 1977

Geografische dekking: Wereldwijd

 

V: Wanneer ben je begonnen met werken bij KHZ Movers en wanneer is je bedrijf opgericht? Hoe groot zijn je team en klanten gegroeid sindsdien?

A: Ik begon in 2008 bij KHZ als verhuiscoördinator en heb mezelf sindsdien opgewerkt tot mijn huidige positie als verkoopteamleider. KHZ is opgericht in 1977 en sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. KHZ is begonnen met een kantoor met slechts drie medewerkers en is in vier decennia uitgegroeid tot een multinational waarbij enkele grote klanten kunnen rekenen op ondersteuning van meer dan 150 gemotiveerde medewerkers.

 

V: Wat maakt je bedrijf anders dan andere internationale verhuisbedrijven?

A: Het verschil zit hem in de kleine dingen. Wonderen bestaan niet, maar het bedrijf stelt hoge prioriteit aan persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Er voor je klanten zijn en boven verwachtingen van klanten presteren is alles wat je nodig hebt om een winnaar te zijn.

 

V: Hoe betrokken ben je in het verhuisproces van je klanten?

A: Ik blijf het complete verhuistraject aanspreekpunt van de mensen die wij verhuizen. Van het eerste telefoongesprek tot het uitpakken van de laatste doos. Ik help ze van begin af aan met het maken van beslissingen tot het oplossen van problemen wanneer die zich voordoen. Klanten bellen niet KHZ. Ze bellen Ineke.

 

V: Wat zijn lastige klussen die je moet uitvoeren en hoe ga je met deze klussen om?

A: Iedereen wil verhuizen in de zomer, met name in de vakantieperiode. Dat betekent dat je altijd meerdere ballen hoog moet hogen waarvan je zou denken dat het niet mogelijk is. Elk jaar lukt me dat zonder dat klanten onnodig hoeven te wachten of dat er ernstige fouten worden gemaakt. Mijn geheim is simpel: werk gewoon wat harder wanneer dat nodig is. Work hard, play hard!

 

V: Wat neem je in overweging wanneer je klanten een verhuisvoorstel stuurt?

A: Wij denken dat een voorstel niet moet reflecteren wat wij bieden, maar wat de mensen echt nodig hebben. Daarom bellen we altijd met de onze klant om de inhoud van het voorstel te overleggen voordat we zomaar iets versturen. We willen er zeker van zijn dat de klant niet verrast is door hetgeen wij versturen.

 

V: Doen jullie bij elke verhuizing een kosteloos bezoek bij de klant thuis?

A: Wanneer een klant denkt dat we dat moeten doen, dan doen we dat. Ook al gaat het soms om een kleine verhuizing. Juist in dit digitale tijdperk, blijven we waardering van klanten krijgen wanneer we de tijd nemen om een verhuizing één op één door te spreken. Het stelt onze klanten gerust met het idee dat ze alles uit handen geven en ook letterlijk weten aan wie ze het uit handen geven.

 

V: Wat is het bedrijfsbeleid als het gaat over verzekeringen, schades en verliesclaims?

A: Onze missie is vrij eenvoudig: ervoor zorgen dat elke verhuizing met de grootste mogelijke kwaliteit en zorg wordt uitgevoerd. KHZ Movers heeft alle benodigde expertise en ervaring in huis om probleemloze verhuizingen uit te voeren. De transportverzekering is een cruciaal component in het complete proces. KHZ Movers heeft, als verlengstuk van de Algemene Voorwaarden, het meest uitgebreide verzekeringspakket ontwikkeld, afgestemd op de wensen van de klant . Natuurlijk hopen we dat klanten geen gebruik hoeven te maken van een verzekeringsclaim, maar als ze dat doen, blijven we in dienst van de klant betrokken om de claim vlot en klantgericht af te handelen.

 

V: Wat is je advies dat je aan klanten die internationaal willen verhuizen zou geven?

A:  Ons beste advies is eenvoudig: er is altijd wel iemand die het goedkoper wil doen, maar het wordt dan niet per se beter!

 

Het interview staat ook op de website van Expatfinder.  Het artikel kan u hier lezen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.